top of page

Blousjes, hesjes

Verrijk jouw kledingkast met een handgemaakte blouse

Het is tijd om jezelf te belonen met een kleurrijke blouse! Ieder kledingstuk op onze website is gemaakt van gerecyclede stoffen van traditionele sari’s uit India. Hierdoor zijn alle items volledig one-of-a-kind. Zo bestaat de Blouse Wikkelomslag bijvoorbeeld uit een rijke eenkleurige stof. De stoffencombinatie zorgt voor een vrolijke kleurrijke explosie. Doordat deze wikkelblouse is gemaakt uit katoen en zijden, is dit kledingstuk heerlijk om te dragen tijdens warme zomerdagen. Ons hart gaat hier in ieder geval sneller van kloppen, die van jou ook?

Verwen jezelf met een duurzaam kledingstuk

Voel je vrij in een kleurrijke outfit met een bijzonder verhaal. Bij Souljoy Colours hechten wij veel waarde aan het bijdragen aan een mooiere wereld. Alle kledingstukken die je op onze website vindt zijn gemaakt van gerecyclede stoffen. Ontdek bijvoorbeeld het Gipsy Kantha Hesje. Ook dit kleurrijke hesje is gemaakt uit traditionele Indiase Sari’s. Dit bijzondere kledingstuk is gemaakt uit de mooiste stoffen met kantha naden, het ontwerp bestaat uit verschillende gekleurde vlakken.

Past een opvallende print beter in jouw style? You’re in luck! Alle items in onze collectie zijn uniek, elk item ziet er dus anders uit. Zo bestaat dit Gilet Khambaliya bijvoorbeeld uit compleet andere stoffen dan bovengenoemd item. In tegenstelling tot vorig genoemd item, bestaat dit hesje volledig uit één soort stof.

Bij Souljoy Colours geniet jij van de beste service

Als webshop streven wij er elke dag naar om de best mogelijke service te leveren. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat alle bestellingen gratis verzonden worden en tevens de volgende (werk)dag worden geleverd, mits de bestelling voor 12.00 geplaatst is. Wanneer jij jouw pakket thuis ontvangt, staat jou nog een blije verrassing te wachten. Bij elke order voegen wij namelijk een gratis yoga (e)book toe. Bestel je meer dan één product? Dan ontvang jij ook nog eens 25% korting. Happy shopping!

Verfijnen op
bottom of page