top of page
2DC93535-C964-42DF-9839-CE6310FF4FCD_1_201_a.jpeg

Over Ons

Souljoy Colours is een kledingwinkel in het noorden van Groningen waar kleurige kleding voor dames wordt verkocht uit India. 

 

Sinds 2008 organiseer ik yogareizen naar Italië, Spanje, Marokko én India. Andere culturen met hun kleuren, geuren en geschiedenis vindt ik zeer inspirerend. De laatste jaren ben ik met deelnemers vooral in India geweest. Hier ontdekte ik de prachtige kleding en kleden, gemaakt van recyclede zijden sari’s of ander textiel en begon ik wat mee te nemen naar Nederland. 

Toen tijdens de Corona mijn yogareizen en lessen niet door konden gaan én de hotels in India leeg stonden ben ik SouljoyColours begonnen samen met vrienden uit Pushkar. 

 

Sinds een jaar laat ik nu naast kimono’s van zijde en kantha katoen, mooie suzani jassen maken, jurken en meer. 

De kleurcombinaties zijn fascinerend en ik word zo blij van al die kleuren. Inmiddels hebben vele vrouwen de dameskleding van SouljoyColours ontdekt. Sinds dit jaar hebben we in de collectie ook kleding gemaakt voor de grotere vrouw. 

Elke vrouw is prachtig en mag zich mooi voelen. 

 

Regelmatig hebben we een modeshow die live online gevolgd kan worden en waar vele verschillende vrouwen aan mee doen. Dit is heel bijzonder. De laatste modeshow hebben we in Pushkar gehouden toen ik daar begin van dit jaar was met cursisten. Het was mijn eerste yogareis weer sinds Corona en ik heb, naast de yoga, uiteraard weer mooie items voor de Souljoy Colours collectie uitgekozen. 

Heel trots ben ik op de mooie collectie én heel blij dat we, sinds dit jaar, maandelijks de organisatie ‘ FREE A GIRL’ kunnen steunen. Dus met elk item gekocht door een vrouw, worden meisjes geholpen in landen als India om te ontsnappen aan seksuele uitbuiting. 

bottom of page