top of page

Jurken, Broeken, jumpsuits

Verwen jezelf met een handgemaakte jurk van Souljoy Colours

Iedere vrouw verdient het om haarzelf af en toe in de watten te leggen en haarzelf te laten stralen in een kleurrijke outfit. Door kleding te dragen waar je je comfortabel in voelt, draag je ook een gevoel van zelfvertrouwen met je mee. Alle kledingstukken bij Souljoy Colours zijn met veel zorg ontworpen en gefabriceerd uit gerecyclede stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek bijvoorbeeld de Jurk Katoen Blockprint, deze kleurrijke jurk is voorzien van een vrolijke print. Doordat het item is gemaakt van zacht katoen, is deze jurk een echt genot om te dragen.

Past een lange jurk beter bij jouw style? Dan is onze Lange Jurk wellicht jouw perfecte match. Deze jurk is één van onze absolute favorieten. De kleurrijke stof zorgt bij ons namelijk voor instant happiness. De jurk heeft een prachtige open rug en is hierdoor perfect voor iedere heerlijke zomerdag of avond.

Shop jouw trendy dames rok gemakkelijk online

Wat ons betreft, is een outfit pas echt compleet als er een kleurrijke touch aan toe is gevoegd. Bij SouljoyColours ben je aan het juiste adres voor kleurrijke dames rok. De zijden Wikkelrok/ Silk Wraparound Gypsy Skirt heeft absoluut ons hart gestolen. Net als de andere items van SouljoyColours, is ook dit item gemaakt van de mooiste gerecyclede stoffen. Zo bestaat deze wikkelrok uit twee lagen prachtig zijde van oude sari’s. Door de rustige kleursamenstelling is deze rok gemakkelijk te stylen met jouw favoriete blouse of shirtje.

Bij SouljoyColours shop jij de damesbroek van jouw dromen!

Als het aan ons ligt, zeggen wij; weg met al die saaie broeken zonder kleur! Let the colour in! Bij SouljoyColours ben je aan het juiste adres voor alle soorten kleurrijke kleding, zo ook damesbroeken. De Zijden broek is bijvoorbeeld gemaakt van een prachtige paarse/ bordeau stof met een minimalistische print.


Verfijnen op
bottom of page