top of page

Ga je mee? Indiareis nov ‘24 met Souljoy Colours

Altijd al eens naar India gewild? Maar waar ga je als eerste naar toe en wil je dat in je eentje doen? Ga mee met ons!!


1-17 November gaan we naar India. Een magische reis waarbij je India leert kennen. De religie, cultuur, warmte van de mensen, de kleuren, de drukte, de natuur en de stilte. Het is een yoga inspiratie reis. De combinatie van stil staan bij jezelf dmv zachte toegankelijke yoga en meditaties , een rustig programma en uitstapjes zorgt voor een goede balans. India ontdekken in een rustig tempo met genoeg tijd voor jezelf.


Dit is de 6e reis die ik organiseer naar India. Het land waar ik vanaf 2018 kom met m’n deelnemers van de yogareizen. Vanaf de coronatijd heb ik m’n winkel Souljoy Colours opgericht ism de vrienden in India die met lege hotels zaten.


Wil je meer leren over dit mooie land? Ga met me mee! Verwacht geen Europese luxe !

De schoonheid van India ligt, voor mij, juist in de eenvoud en daarin het geluk te ervaren.

De hotels zijn eenvoudig, het eten is heel goed we gaan naar steden waar vlees en alcohol nauwelijks te krijgen is omdat het heilige steden zijn. Men is hier toeristen gewend dus van heerlijke sapjes, havermout ontbijtjes met vruchten tot heerlijke kruidige tali’s, ik ken de goede restaurants waar je voor heel weinig geld goed eet zonder ziek te worden.


Er is een programma maar er is ook heel veel ME time. Tijd voor jezelf om op je eigen houtje op pad te gaan, lekker een siësta te doen… niets moet!!


Het reizen tussen de steden wordt voor je geregeld, de hotel kamers gereserveerd, in de drie steden Pushkar, Rishikesh en Dharamsala hebben we een gids. En ik geef in de ochtend en einde van de dag een fijne yogales of meditatie.


Meer info: KLIK HIER

Heb je nog vragen? Mail me of app me!


Groepsgrootte 10-12

We zijn nu met 6 deelnemers

44 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page